Over mij

Ik ben Tonique Verweij opgegroeid in het kleine dorpje Winssen. Na het vergroten van mijn wereld in Eindhoven en Amsterdam ben ik met mijn man en 2 kinderen weer terug gegaan naar Maas en Waal om de rust op te zoeken in Druten.


Toen ik de 40 jaar naderde werd het tijd het roer om te gooien en me te gaan richten op mijn passie. Met veel plezier ben ik jaren werkzaam geweest in de beauty branche als kapster en schoonheidsspecialiste. Toch miste ik iets en kon ik de klok erop gelijk zetten na ongeveer 3 jaar dat ik de uitdaging kwijt was en ging ik opzoek naar een andere baan. Een andere werkomgeving maar hetzelfde werk. Mijn comfort zone uitstappen durfde ik niet maar het gaf me ook geen voldoening meer.


Een aantal jaar geleden kwam ik daardoor in een dal, voelde me lichamelijk niet fit en mijn hoofd zat vol met belemmerende overtuigingen waar ik letterlijk hoofdpijn van kreeg. Lange tijd heb ik deze signalen genegeerd al voelde ik dat er iets moest veranderen. Totdat mijn lijf ingreep en ik tot stilstand werd gezet. Want dat is wat stress met je lijf kan doen!


Als gevoelsmens ben ik van nature altijd al een luisterend oor voor mijn omgeving geweest en door naar mijn eigen intuïtie te gaan luisteren ontdekte ik dat daar ook mijn kracht zit. Als ik dat eerder had gedaan had ik waarschijnlijk betere keuzes kunnen maken.


Puur Tonique is ontstaan door de zoektocht naar mijn meest pure zelf. Dicht bij mijn gevoel, goed voor mezelf zorgen en er daardoor ook voor anderen kunnen zijn. Het sterke verlangen ontstond om mijn steentje bij te kunnen dragen in jouw zoektocht. Ik help jou dan ook graag meer aandacht voor jezelf te hebben en te ontspannen, door te luisteren naar je intuïtie om je krachtiger en energieker te voelen.