Yoga Specials

Samen met Sanne van Yoga Shala Mayura organiseer ik regelmatig yoga specials en retraite dagen. Ik ken Sanne al heel lang en komen uit hetzelfde dorp. Ik volgde een yoga les bij haar op een zomerse dag aan het waalstrandje. Na de les raakten we aan de praat over onze ondernemingen. Al snel kwamen we erachter dat onze passies naadloos op elkaar aansluiten en ontstond het plan onze krachten te gaan bundelen.

Yoga en massage

3 Oktober 2021 organiseerde we onze eerste Retraite dag en dit was meteen een succes. 26 November 2021 de eerste Yoga special. Een avond ontspannen met kaarslicht, yoga en massage. Deze avond hebben we Slow down special genoemd en organiseren we èèn keer in de 3 maanden op vrijdagavond.

In Mei 2023 hebben we een 3-daagse Retraite Ademruimte opgezet bij Centrum Athanor in Lochem. Dit was een groot succes en met lovende recensies een droom die uitkwam. Hier mocht ik mijn coaching rol vertolken en kan ik alleen maar zeggen dat mijn hart nog sneller is gaan kloppen van dit vak. Prachtig om onderdeel te zijn van de verbinding en groei in een groep vrouwen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Dit smaakt naar meer.